De Loop 67 • 5688 EW Oirschot • 0499 378 183

Acne

Acne, ook wel jeugdpuistjes genoemd, is een huidaandoening waar veel mensen in hun jeugd mee te maken krijgen. Meestal verdwijnt de acne na verloop van tijd. Helaas blijkt in sommige gevallen dat volwassenen nog steeds ongemak ervaren van dit huidprobleem. Voor veel mensen mondt dit na verloop van tijd uit in een terugkomende ergernis. Wanneer de aandoening zo erg is dat het gezicht ontsierd wordt, verandert het in een serieus probleem. Denk aan onzekerheid en frustratie door het terugkerend karakter.

Behandeling
Acne komt het meest voor in het gezicht, op de borst en op de rug. Helaas is de oorzaak nog onvoldoende bekend om het te voorkomen. Gelukkig kunnen alle vormen van acne en acne littekens goed worden behandeld. Er zijn inmiddels diverse behandelingen ontwikkeld die een oplossing bieden. De acnebehandeling kan bestaan uit:

Heb je in je jeugd last gehad van acne en zijn daardoor littekens ontstaan? Ook die zijn goed te behandelen. Een dergelijke behandeling bestaat onder andere uit:

Persoonlijk behandelplan
Een behandeling is per persoon verschillend. Er bestaat geen standaard quick-fix. Ontstekingen vragen om een andere behandeling dan bijvoorbeeld mee-eters. De duur van een behandeling is afhankelijk van de vorm en omvang van de huidaandoening. Na het eerste consult wordt helemaal vrijblijvend een op maat gemaakt behandelplan opgesteld. Je krijgt een indicatie van de behandeling en tijdsduur.

Naast de behandeling in de praktijk, krijg je een persoonlijk advies mee voor de verzorging thuis. Door een combinatie van behandeltherapie en thuisverzorging komen we samen tot het beste resultaat.

Verwijzing en vergoeding
Acnetherapie valt onder de vergoeding van je aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar. In de polisvoorwaarden vind je informatie over de (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en). Voor een acne en/of acne litteken behandeling is geen doorverwijzing nodig van een huisarts of medisch specialist (tenzij anders aangegeven door de zorgverzekeraar).

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van acties en ontwikkelingen? Volg mij op social media!

Privacy verklaring

Download hier mijn privacyverklaring

Contact

Kim van de Schoot
De Enck | De Loop 67
5688 EW  Oirschot
Nederland

0499 378 183
info@kimvandeschoot.nl