De Loop 67 • 5688 EW Oirschot • 0499 378 183

Borstkanker

Zowel lichamelijk als emotioneel verandert er veel na de behandeling van borstkanker. Lichamelijke gevolgen kunnen vochtophopingen zijn, een strak of vastzittend litteken, of problemen met de huid. Een nazorg behandeling draagt bij aan het verminderen van pijn, lichamelijke ongemakken en het zoveel mogelijk wegnemen van de zichtbare gevolgen van de operatie. Daarnaast ondersteun en begeleid ik je vanuit persoonlijke betrokkenheid en begrip bij het psychosociale herstelproces; het overwinnen van vertrouwen in het lichaam en acceptatie van lichamelijke veranderingen. Ik bied advies, een luisterend oor en veilige plek waarin je helemaal jezelf mag zijn.

De behandeling
Met behulp van een breed aanbod behandelingen ondersteun ik bij het verminderen van lichamelijke pijn en ongemakken als gevolg van borstkankertherapie. Daarnaast behandel ik de zichtbare gevolgen van een operatie, zodat deze steeds minder zichtbaar worden. Naast de behandeling van het lichaam, bied ik ondersteuning in het psychosociale herstel van de emotionele gevolgen. Het overwinnen van het vertrouwen in het lichaam en acceptatie van lichamelijke veranderingen. Ik bied advies, een luisterend oor en een veilige plek waarin je helemaal jezelf mag zijn.

Persoonlijk behandelplan
Een behandelplan is per persoon verschillend en wordt dan ook helemaal op maat gemaakt. Tijdens de eerste afspraak geef ik vrijblijvend een indicatie van de mogelijke behandeling en tijdsduur. Meer informatie over de behandeling van borstkanker vind je op: Borstkanker nazorg.

Verwijzing en vergoeding
Voor de nazorgbehandeling van borstkanker is een doorverwijzing nodig van een huisarts of medisch specialist (tenzij anders aangegeven door de zorgverzekeraar). De vergoeding van de behandeling is afhankelijk van het soort behandeling en de voorwaarden van je zorgverzekering. In de polisvoorwaarden vind je informatie over de (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van acties en ontwikkelingen? Volg mij op social media!

Privacy verklaring

Download hier mijn privacyverklaring

Contact

Kim van de Schoot
De Enck | De Loop 67
5688 EW  Oirschot
Nederland

0499 378 183
info@kimvandeschoot.nl