De Loop 67 • 5688 EW Oirschot • 0499 378 183

Littekens

Littekens, wie heeft ze niet? Achter ieder litteken schuilt vaak een verhaal. Het litteken op je knieën, doordat je als kind van je fiets was gevallen. Of die kras op je arm, toen je uit een boom was gevallen waar je dapper in was geklommen. Naast deze ‘onschuldige’ littekens, kunnen littekens ook grotere vormen aannemen. Denk maar aan een litteken door een operatie of een brandwond, of littekens die je herinneren aan de acne waar je zoveel last van hebt gehad.

Littekens kunnen zorgen voor veel ongemak. Ze kunnen verhard, verkleurd, verkleefd of verdikt zijn. Naast dat veel mensen zich storen aan de littekens op de huid, kan de huid ook strak en pijnlijk aanvoelen.

De behandeling
Er zijn verschillende behandelmethoden mogelijk bij littekens. Al deze methoden zijn samengevoegd in de behandeling Littekentherapie.

Persoonlijk behandelplan
Tijdens de eerste afspraak bekijk ik de huid en littekens. Hieruit volgt een gratis en vrijblijvend persoonlijk behandelplan. Afhankelijk van de staat van de littekens bestaat een behandeling uit één of meerdere afspraken. Samen zorgen we ervoor dat de littekens zo goed mogelijk worden behandeld en verminderen. Naast de behandeling van de huid, ondersteun ik je ook op psychosociaal gebied. Hoe zorg je dat onzekerheid en schaamte door zichtbare littekens geen invloed meer hebben op je leven?

Verwijzing en vergoeding
Voor littekenbehandeling is geen doorverwijzing nodig van een huisarts of medisch specialist (tenzij anders aangegeven door de zorgverzekeraar). De vergoeding van de behandeling is afhankelijk van het soort behandeling en de voorwaarden van je zorgverzekering. In de polisvoorwaarden vind je informatie over de (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van acties en ontwikkelingen? Volg mij op social media!

Privacy verklaring

Download hier mijn privacyverklaring

Contact

Kim van de Schoot
De Enck | De Loop 67
5688 EW  Oirschot
Nederland

0499 378 183
info@kimvandeschoot.nl