De Loop 67 • 5688 EW Oirschot • 0499 378 183

Adem workshop voor energie en vitaliteit

Kim van de Schoot geeft haar adem workshop op haar thuisadres in Oirschot, een bijzonder mooie locatie. Aan de rand van het dorp staat haar boerderij. Er is een hottub en een zwemvijver om jou te laten genieten van een bijzondere ervaring.

Ik werk altijd met kleine groepen (10- 12 personen) zodat ik iedereen optimale aandacht kan geven. Mijn paramedische achtergrond maakt dat ik jou ook heel duidelijk kan uitleggen hoe het fysiologisch werkt. Maar het allerbelangrijste is dat jij gaat ervaren hoe energiek en vitaal jij bent!

Hoe ziet deze dag om nooit te vergeten, er uit?

In het eerste deel komt de theorie aan de orde en gaan we aan het werk met de ademhalingsoefeningen. Dat je met ademhalingsoefeningen z`n geweldige ervaring kunt beleven had je nooit verwacht.

In het tweede deel gaan we in het ijsbad en wie wil kan gebruik maken van de hottub en de zwemvijver. Het ijsbad geeft je een sensationele ervaring, Je raakt er niet over uitgepraat. Je hele lijf tintelt. Het is geweldig om jezelf te overwinnen en het applaus van je mede cursisten te horen.

In de workshop zit een  korte thee pauze. Eventueel kan er dan een zelf meegenomen lichte snack worden genuttigd. Houd echter in gedachten dat het effect van deze workshop het beste te voelen is op een lege maag.

Aan het eind van de workshop ademhaling delen we onze ervaringen gezamelijk en sluiten we af met een heerlijke lichtverteerbare beschuit met aardbeien.

Wat ga je ervaren

1. Gezondheid

Door ademhaling en koude training kun je je gezondheid optimaliseren. een krachtig cadeau voor een gezond lichaam.

* Versterk je immuunsysteem

* Verbeter hart en bloedvaten

2. Geluk

De ervaring in het ijsbad, zorgt dat je tintelt van geluk. Het geeft je inzicht hoe jij in het leven staat en omgaat met jezelf en je omgeving.

* Ervaar het hier en nu

* Voel je machtig, prachtig en krachtig

3. Samen sterk

Vind je het ijsbad best wel bbrrrr. Samen met de groep lukt het ! Gezamelijk focussen op hetzelfde doel geeft zoveel meer kracht. (daarom is deze workshop ook zeer geschikt als teambuilding) Samen naar een unieke ervaring toe werken.

* Ervaar je mentale kracht

* Samen kun je alles aan 

Tijdschema Workshop Energie en Vitaliteit

 9.00 Kennismakingsronde en     persoonlijk doel vaststellen

 9.30 Presentatie

 10.15 Pauze

 10.30 Demonstratie ademhaling en samen de ademhaling oefenen

 11.15 Pauze

 11.30 Intensieve ademhaling

 12.00 Ijsbad

 12.45 Hottub en zwemmen in de zwemvijver (onverwarmd)

 13.30 Afsluiting en samen ervaringen uitwisselen

 14.00 Einde workshop

 Wanneer vind deze workshop plaats?

Voorlopig vind deze workshop niet plaats omdat we ons moeten houden aan de corona maatregelen. Zodra we toestemming krijgen van het RIVM starten de workshops weer. Uiteraard zullen we ons houden aan alle richtlijnen.

Als je alleen of met een klein groepje komt kun je je inschrijven op een geplande workshop datum. De datums zullen hieronder worden weergegeven.

Ben je met een vrienden- of vriendinnen- groep kun je in overleg met mij een workshop inplannen.

Als teambuildingsuitje kun je het best even telefonisch contact met mij opnemen om samen tot een op maat gemaakte workshop te komen. Mijn coachingsskill kan ik hierbij ook inzetten indien gewenst.

De workshop kan in de ochtend de middag en in de avond worden gepland.

Ochtend workshop 9.00-14.00

Middag workshop van 13.30 - 18.30

Avond workshop van 17.00 - 22.00

Wat kost het?
De kosten voor deze onvergetelijke workshop bedragen 150,- p.p

Een super uitje voor jouw team kan alleen op maat worden gemaakt. Laat mij weten wat je wensen zijn en samen komen tot een geweldig inspirerend en enerverend programma. 

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van acties en ontwikkelingen? Volg mij op social media!

Privacy verklaring

Download hier mijn privacyverklaring

Contact

Kim van de Schoot
De Enck | De Loop 67
5688 EW  Oirschot
Nederland

0499 378 183
info@kimvandeschoot.nl