De Loop 67 • 5688 EW Oirschot • 0499 378 183

Online Ademsessie met Kim

Sinds kort ben ik gestart met  de ademsessie online aan te bieden. Dit blijkt erg goed te werken. Bij een individuele online ademsessie wordt je één-op-één begeleid door mij als ademcoach.  Ik heb alle aandacht voor jou en kijk samen met jou naar je klacht of wens. Ik luister aandachtig naar jou verhaal en samen kijken we hoe we richting een oplossing komen zodat het voor jou goed voelt. We doen in de ademsessie ook (lichte) ademhalingsoefeningen die je daarna thuis in je eigen tijd kan doen.

Wat heb je nodig?

  • Een laptop, tablet of telefoon met een internetverbinding en browser chrome of safari
  • Inlogcode voor CLic Docs die ik je toe stuur zodat we de sessie in een AVG proof beveiligde web omgeving kunnen houden
  • Een plekwaar je niet gestoord wordt en waar je rustig ontspannen kunt zitten of liggen

Hoe verloopt de sessie?

Kim stelt je op je gemak en praat je door de sessie heen. Het is weliswaar een iets andere sessie dan live maar niet minder effectief.
Het is meer praktisch en gericht op zelf thuis kunnen oefenen. Het helpt om lichaam en geest te ontspannen en je hoofd leeg te maken zodat jij weer met een frisse blik kunt kijken naar de dingen die spelen in jouw leven.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Meestal zijn 3 sessies voldoende. Maar een sessie kan je ook al heel veel goeds brengen, meer ruimte, meer lucht en een verhelderend inzicht. Tijdens het gratis intake gesprek bepalen we samen jou doel en hoe we dat gaan bereiken. 

Wat kost het?

Een ademsessie duurt ongeveer 1 uur en de prijs is € 87,-. Vooraf afgaand aan de ademsessie vind een intake gesprek plaats. Dit intake gesprek bied ik je gratis aan, ik vind het namelijk heel belangrijk dat we beide met een goed gevoel aan de sessie beginnen.

Betaling via Tikkie en de factuur wordt gemaild.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van acties en ontwikkelingen? Volg mij op social media!

Privacy verklaring

Download hier mijn privacyverklaring

Contact

Kim van de Schoot
De Enck | De Loop 67
5688 EW  Oirschot
Nederland

0499 378 183
info@kimvandeschoot.nl