De Loop 67 • 5688 EW Oirschot • 0499 378 183

Recensies

Ik stond voor een belangrijke keuze in mijn carriere en wist het even niet meer. Na 3 ademcoach sessies heb ik weer een duidelijke stip op de horizon. 

Joost 43 jaar

Ik wist niet wat ik moest verwachten van een ademsessie, maar het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Kim begeleidt je op een hele rustige manier door het hele proces, ik voelde me veilig en gesteund. Ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld.  ik kom graag nog een keer.

Jeanine 54 jaar

Al jaren heb ik last van hoge bloeddruk en longproblemen. regelmatig word ik hiervoor gecontroleerd bij de huisarts. Nadat ik 5 keer naar de bewust adem en ontspanningsles was geweest moest ik weer op controle bij de huisarts. Mijn bloeddruk was perfect en ik had veel meer longinhoud, maar dat had ik zelf ook al gemerkt. Dank je wel Kim ik blijf komen.

Annie 67 jaar

Ik heb veel stress gehad en ik ademde helemaal verkeerd. Na de eerste keer voelde ik mijn adem al veel lager zitten. na 3 sessies hebben we de therapie afgesloten . Kim is heel rustig en helpt je heel goed.

Eefje 33 jaar

De combinatie van NLP coaching en ademcoaching, ik had er nog nooit van gehoord, maar voor mij was het de perfecte combinatie. In 5 behandelingen was ik klaar en ik weet zeker dat ik als kadootje voor mezelf er een gewoonte van maak om regelmatig een adembehandeling af te spreken. 

Charlotte 47 jaar

Ik wilde beter leren ademen en Kim leerde mij hartcoherent te ademen en dat voelt echt goed. Als extra bonus ben ik door deze ademmethode ook nog 5 kilo afgevallen. ik raad het iedereen aan.

liset 37 jaar

Ik ben met mijn probleem overal geweest en wat niemand is gelukt, had Kim in 3 keer voor elkaar. Ik heb mijn probleem onder controle en sta weer stevig met beide benen op de grond. 

Ankie 45 jaar

Kim heeft mij een ademoefening geleerd die ik overal kan doen en ik ben binnen 1 minuut ontspannen.

Tineke 52 jaar

Elke dinsdagavond ga ik naar de ademles. ik vind het zo heerlijk ontspannen bij Kim in de les. ze brengt me helemaal tot rust. De meditatie vind ik het allerfijnst. Even geen kinderstemmen aan mijn hoofd, alleen maar rust en lekker ademen.

Susan 38 jaar

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van acties en ontwikkelingen? Volg mij op social media!

Privacy verklaring

Download hier mijn privacyverklaring

Contact

Kim van de Schoot
De Enck | De Loop 67
5688 EW  Oirschot
Nederland

0499 378 183
info@kimvandeschoot.nl