De Loop 67 • 5688 EW Oirschot • 0499 378 183

Endermologie

Een behandeling endermologie wordt ook wel lipomassage genoemd. Lipomassage wordt toegepast bij verschillende type aandoeningen, zoals cellulitis, vastzittende vetophopingen, lipoedeem en na behandelingen zoals liposculptuur of liposuctie. Ook bij littekens, brandwonden en pijnklachten aan spieren of gewrichten biedt deze vorm van massage een verlichtende oplossing. De behandelmethode is geheel pijnloos en zorgt dat je letterlijk weer lekker in je vel komt te zitten.

Lipomassage

Hoe ziet een behandeling eruit?
Tijdens de behandeling wordt met behulp van een LPG-apparaat het bindweefsel, de bloedvaten en het lymfestelsel gestimuleerd. Dit gebeurt door middel van in- en uitrollende en knedende bewegingen van het apparaat. Je krijgt een speciaal bodysuit aan die zorgt dat het apparaat beter over het lichaam glijdt. Daarnaast verzekert de bodysuit een optimale hygiëne. Lipomassage is een veilige behandelmethode en een uitkomst voor mensen die geen operatie of chirurgische ingreep willen laten doen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen 5 tot 20 behandelingen nodig zijn. Voor een meetbaar effect adviseer ik in ieder geval 5 behandelingen. Om het resultaat te behouden wordt vaak één keer per maand of kwartaal een onderhoudsbehandeling uitgevoerd. Afhankelijk van je leefstijl, leeftijd en mogelijke lichamelijke veranderingen - door bijvoorbeeld de hormoonspiegel - blijven resultaten enkele maanden tot jaren zichtbaar.

Verwijzing en vergoeding
Endermologie (lipomassage) valt mogelijk onder de vergoeding van je aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar. In de polisvoorwaarden vind je informatie over de (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van acties en ontwikkelingen? Volg mij op social media!

Privacy verklaring

Download hier mijn privacyverklaring

Contact

Kim van de Schoot
De Enck | De Loop 67
5688 EW  Oirschot
Nederland

0499 378 183
info@kimvandeschoot.nl