De Loop 67 • 5688 EW Oirschot • 0499 378 183

Hoe krijg jij
(weer) grip op het leven?

Ik ga uit van het principe: lichaam en geest is één. In mijn praktijk werk ik dan ook volgens een holistische benadering. Naast huidproblemen die een weerslag kunnen hebben op hoe jij in je vel zit, komen we in het leven voor meer uitdagingen te staan. Uitdagingen die nu eenmaal bij het leven horen. We hebben – helaas – niet altijd invloed op de uitdagingen waar we mee te maken krijgen. Waar we wel invloed op hebben is hoe we ermee omgaan. Hoe krijg jij (weer) grip op het leven? Hoe zorg je dat je zelf aan het roer staat?

Wil jij graag:

  • lekker in je vel zitten?
  • stralen van binnenuit?
  • meer zelfvertrouwen ontwikkelen?
  • leven vanuit je passie en kernwaarden?
  • inzicht krijgen in je (levens)missie?
  • vol van het leven genieten?

Of je nu last hebt van chronische pijnklachten, te maken hebt met een traumatische ervaring (zoals een heftige operatie), of langdurig stress; ik ben er voor jou. Laten we samen een levenshouding van volhouden, strijden en overleven transformeren naar ontspanning, genieten en zelfverzekerdheid.

Coaching door Kim
Een coachtraject bij mij kenmerkt zich door een praktische aanpak. Door middel van onder andere NLP technieken werken we samen oplossings- en resultaatgericht aan wat jij wilt bereiken. Ik ga niet in je verleden graven, ik kies voor het pad dat voor je ligt. Jij bepaalt zelf welke richting je in het leven op wilt en durft daar vol voor te gaan.

Waar loop je tegenaan en wat zou je willen?
Door middel van bewustwording en inzicht kom je erachter wie je werkelijk bent, voorbij de belemmeringen die je op dit moment tegenhouden om in je kracht te gaan staan. Je leert vanuit acceptatie en zelfinzicht naar het leven te kijken. Hierdoor word je keuzevrijheid vergroot en ervaar je minder last van (gezondheids-)klachten en stress. Je komt erachter wat je wél wilt in plaats van niet, waar je kracht ligt en hoe je in het leven bereikt wat je wilt bereiken.

Past leefstijlcoaching bij jou?
Deze vorm van coachen is o.a. geschikt bij faalangst, stress, burn-out, ADHD/ADD, dyslexie, hoog sensitiviteit (HSP), eczeem, allergie, of trauma. Ben je benieuwd of dit past bij jou? Neem gerust contact met me op, dan overleggen we samen de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van acties en ontwikkelingen? Volg mij op social media!

Privacy verklaring

Download hier mijn privacyverklaring

Contact

Kim van de Schoot
De Enck | De Loop 67
5688 EW  Oirschot
Nederland

0499 378 183
info@kimvandeschoot.nl