De Loop 67 • 5688 EW Oirschot • 0499 378 183

Gratis voor jou
Maak een afspraak

Gratis ebook 10 tips bij acne

Download hieronder gratis het ebook 10 tips bij acne.

Download hier >

Gratis ontspanningsmeditatie lekker in je vel

Als lekker in je vel coach begeleid ik je om zowel van binnen als van buiten lekker in je vel te zitten. Ik help je om dichterbij jezelf te komen, waardoor je beter weet wat je wilt en je lekker voelt in je eigen mooie vel.

Download hieronder de gratis ontspanningsmeditatie lekker in je vel.

Download hier >

Behandelingen voor de huid

Als huidtherapeut verzorg ik verschillende behandelingen voor uiteenlopende huidaandoeningen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bepalen we welke behandeling bij jou en je huid past. Hierna stel ik een op maat gemaakt behandelplan op. Ben je benieuwd of een persoonlijk behandelplan geschikt is voor jouw vraag? Neem gerust contact me op. Samen kijken we naar de beste oplossing.

Adem therapie

leefstijlcoaching

Acne therapie

Huidaandoeningen

Van huidverbetering tot littekens en pigmentvlekken. Als huidtherapeut behandel ik verschillende huidaandoeningen. Staat een type huidaandoening niet op de website, of ondervind je huidproblemen waarvan je niet weet wat het is? Neem gerust contact met op. Ik help je graag bij het vinden van een passende oplossing.

Lees verder > 

Nieuws

Een ademsessie verhoogt je weerstand

15 mei 2020

Wie had kunnen denken dat  het coronavirus ons hele  land in zijn macht zou krijgen. We zijn  in een klap allemaal tot stilstand gekomen. Voor mij was het goed. Even  tijd nemen om tot je zelf te komen. Wat voelt nog goed en wat mag er gaan veranderen. Even pas op de plaats . Veel online trainingen volgen en een nieuw ochtend ritueel invoeren.

Mijn praktijk mag weer open.

1 mei 2020

Het RIVM heeft besloten om paramedische praktijken vanaf 4 Mei gefaseerd weer te openen. Dit betekent dat je voor Acne, Litteken , ontharen in het gelaat en Oedeem weer een afspraak met mij kunt maken in de praktijk. 

Voor je terecht kunt krijg je een triage gesprek om te beoordelen of je naar de praktijk mag komen.

Hooikoorts

7 april 2020

Heb jij er ook last van?

Niezen, jeukende ogen, loopneus en je voelt je futloos. Hooikoorts als de zon weer gaat schijnen en de berken komen weer in bloei, begint de ellende. Als je last van hooikoorts hebt is dit weer helemaal niet fijn.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van acties en ontwikkelingen? Volg mij op social media!

Privacy verklaring

Download hier mijn privacyverklaring

Contact

Kim van de Schoot
De Enck | De Loop 67
5688 EW  Oirschot
Nederland

0499 378 183
info@kimvandeschoot.nl