De Loop 67 • 5688 EW Oirschot • 0499 378 183

Nieuws
huidverbetering

Cellulitis gladstrijken

Door Kim van de Schoot - huidtherapeut

Cellulitis, is een aandoening  waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, worden getroffen. Het begint met de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en door het vasthouden van water rondom deze cellen. Naarmate de adipocyten groter worden, trekken de wanden die cellen aan het huidoppervlak waardoor het vervormt. Ondertussen wordt de bloedsomloop belemmerd en hopen de toxines zich op. Zo verschijnen cellulitis en het onvermijdelijke sinaasappelhuidaspect.

Vochtvasthoudende cellulites
Het wordt veroorzaakt door het  vasthouden van water in de cellen en  vanwege een slechte bloed- en lymfecirculatie. Het is belangrijk om de toxines te draineren en de uitwisseling opnieuw op gang te brengen.

Vetcellulites
Dit type cellulitis wordt vaak geassocieerd met overgewicht.De natuurlijke afvoer van vetten
moet worden gestimuleerd.

Vezelcellulitis 
Vezelcellulitis, is al lange tijd aanwezig, compact en vaak pijnlijk, is het moeilijkste om te verwijderen. Het is essentieel om hetweefsel te versoepelen om vezelcellulitis te overwinnen.

Wat doet endermologie
Endermologiewerkt als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren. Endermologie is een  niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid. Endermologie maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren. Tegelijkertijd wordt de natuurlijke afvoer van vetten gestimuleerd en daardoor  verstevigt de huid . De intensiteit van de behandeling is optimaal, de huid wordt altijd gerespecteerd.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van acties en ontwikkelingen? Volg mij op social media!

Privacy verklaring

Download hier mijn privacyverklaring

Contact

Kim van de Schoot
De Enck | De Loop 67
5688 EW  Oirschot
Nederland

0499 378 183
info@kimvandeschoot.nl