De Loop 67 • 5688 EW Oirschot • 0499 378 183

Nieuws

WORKSHOP

Ik bruis van de energie, ik weet dat het een rare tijd is maar door niet bij de pakken neer te gaan zitten, borrelen de ideeen zomaar op. Daar word ik zo blij van.

Zoals jullie weten geef ik online ademsessies zodat je weer lekker in je vel zit. Het lijkt me zo leuk om straks als we weer bij elkaar mogen komen workshops te geven over ademen. Ik denk aan een workshop op basis van de Wim Hof (methode) beter bekent als de iceman.

Ik heb eens om me heen gekeken en kom tot de conclusie dat ik de ideale locatie heb voor deze workshop. Op mijn woonadres heb ik een fijne trainingsruimte om het theorie gedeelte door te nemen. 

Ik werk graag in kleine groepjes van 10-12 mensen, na de theorie gaan we met de praktijk aan de slag. Lekker aktief een ademhaling oefenen die je veel gaat brengen. Je sportpresaties verbeteren en je wordt fitter en energieker. Verder ga je ontdekken dat je lichaam tot veel meer in staat is dan je ooit had gedacht. Je sluit het praktische gedeelte namelijk af met een ijsbad (niet verplicht) maar Ik weet dat jij dit kunt!

En nu komt het unieke, na het ijsbad kun je nog zwemmen in onze zwemvijver of lekker relaxed opwarmen in de hottube.

Ik ben de workshop nog aan het uitwerken, maar ik heb er nu al zin in.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van acties en ontwikkelingen? Volg mij op social media!

Privacy verklaring

Download hier mijn privacyverklaring

Contact

Kim van de Schoot
De Enck | De Loop 67
5688 EW  Oirschot
Nederland

0499 378 183
info@kimvandeschoot.nl